AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze yeşil makyaj yapmak

Kahve falında göze yeşil makyaj yapmak

Kahve falında göze yeşil makyaj yapmak yaşadığı zorlukların son bulacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, strese gireceğine alamet eder.

Kahve falında göze yeşil makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar vermeniz veya ani hareketlerde bulunmanız durumunda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Kahve falında göze yeşil makyaj yapmak hastaysa şifa bulacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında göze makyaj yapmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil makyaj yapmak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renkli makyaj yapmak sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göze yeşil kalem çekmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına işaret eder.

Kahve falında göze yeşil lens takmak kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine işarettir.

Kahve falında göze yeşil sürme çekmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sermayesini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında göze yeşil boya sürmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir