AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze görmek

Kahve falında göze görmek

Kahve falında göze görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göze gördüyseniz:

  • Maddi konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında göz göze bakmak daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çoluk çocuğa karışacağına işarettir.

Kahve falında tek göze sürme çekmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göze kalem sürmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına işaret eder.

Kahve falında göze iğne yapmak işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, hayırlı işe yorulmaktadır.

Kahve falında mavi göze bakmak yorgun ve gergin günler geçireceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine alamet eder.

Kahve falında göze sürme çekmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göze yumruk yemek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında kızla göz göze gelmek beklentilerin gerçekleşeceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir