AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze cam batmak

Kahve falında göze cam batmak

Kahve falında göze cam batmak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, gelişeceğine inanılır.

Kahve falında göze cam batmak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan işlerde kullanmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında göze cam batmak istediği herşeye ulaşabileceğine, güzel günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla camura batmak arzularının yerine geleceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına inanılır.

Kahve falında ayağına cam batmak sorunlarını çözeceğine, bereketin ve verimin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çimentoya batmak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağı suya batmak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına yorulur.

Kahve falında berrak suya batmak kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gölde batmak sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çamur batmak çok sıkıntılı günler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir