AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimentoya batmak

Kahve falında çimentoya batmak

Kahve falında çimentoya batmak sohbetinin bozulacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, gücünün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çimentoya batmak gördüyseniz:

  • Aşırılıklar sorunlara neden olabilir.

Kahve falında çimentoya batmak herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kum ve çimento görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret eder.

Kahve falında çimento atmak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Kahve falında beyaz çimento görmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, uykusuz geceler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çimento yemek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, büyük atılımların yapılacağına inanılır.

Kahve falında çimento karıştırmak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işarettir.

Kahve falında çimento tozu görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında kum çimento görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir