AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütüden yanmak

Kahve falında ütüden yanmak

Kahve falında ütüden yanmak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında ütüden yanmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz veya hareketlerine bağlı son dakika değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Kahve falında ütüden yanmak zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında ütüyü yakmak kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını ütü yaparken görmek dostlarını da iyi seçeceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ütü görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ütüsüz perde görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında ütülenmiş kıyafet görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ütüyü fişte unutmak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık ütü görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir