AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin çapaklandığını görmek

Kahve falında gözlerinin çapaklandığını görmek

Kahve falında gözlerinin çapaklandığını görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, yeni bir araba satın alınacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin çapaklandığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinize sessizce ulaşmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında gözleri çapaklı görmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında gözünde çapak görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında gözleri çapaklanmak kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göz çapağı temizlemek çözüm bulmak için fikir danışacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin çapaklandığını görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işarettir.

Kahve falında gözlerin çapaklandığını görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye işaret eder.

Kahve falında gözünden çapak çıkarmak tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerde çapak görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir