AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri çapaklı görmek

Kahve falında gözleri çapaklı görmek

Kahve falında gözleri çapaklı görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, hem yeni yerler göreceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine yorulur.

Kahve falında gözleri çapaklı gördüyseniz:

  • Ailenizle aranızda mali konular nedeniyle bazı anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında gözlerinin çapaklandığını görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göz çapağı temizlemek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında gözünden çapak temizlemek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözünde çapak görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında gözü çapaklı görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında gözleri çapaklı görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göz çapaklanması görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri çapaklanmak yokluğun biteceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir