AnaSayfa / Genel / Kahve falında göz çapak görmek

Kahve falında göz çapak görmek

Kahve falında göz çapak görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında göz çapak gördüyseniz:

  • Duyguları kontrol etmek zor olabilir.

Kahve falında gözün çapaklanmasını görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına inanılır.

Kahve falında gözleri çapaklanmak maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında göz çapaklanması görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında gözünden çapak çıkarmak az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri çapaklı görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerin çapaklandığını görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında gözünden çapak temizlemek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerde çapak görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, ele geçen parada artış olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir