AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerde çapak görmek

Kahve falında gözlerde çapak görmek

Kahve falında gözlerde çapak görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerde çapak gördüyseniz:

  • Rahatlamanızda fayda var.

Kahve falında gözlerde çapak görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözünden çapak çıkarmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gözleri çapaklanmak ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında gözünden çapak temizlemek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalettir.

Kahve falında göz çapaklanması görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gözünde çapak görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında gözünün çapaklandığını görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, işveren koltuğunda oturacağına alamet eder.

Kahve falında göz çapağı temizlemek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir