AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabada valiz görmek

Kahve falında arabada valiz görmek

Kahve falında arabada valiz görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, rahatının yerine geleceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında arabada valiz gördüyseniz:

  • Düşünerek bir dakika daha harcamanıza gerek olmayabilir.

Kahve falında arabada valiz görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında birini valizle görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında valiz unutmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında valiz toplamak son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin valizini taşımak bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, yarardan çok zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tozlu valiz görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında valiz taşıyan birini görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında dolu valiz görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir