AnaSayfa / Genel / Kahve falında valiz unutmak

Kahve falında valiz unutmak

Kahve falında valiz unutmak fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında valiz unutmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir planladığınız bir şeyi yapabilir ya da elde edebilirsiniz.

Kahve falında valizini unutmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında valiz unutmak parasını dikkatli harcayacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında valizi unutmak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüste valiz unutmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında valizlerini kaybetmek uğranılan zararın paylaşılacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında valiz topladığını görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında valizle yolculuğa çıkmak sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yolculuk için valiz hazırlamak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir