AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozlu valiz görmek

Kahve falında tozlu valiz görmek

Kahve falında tozlu valiz görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tozlu valiz gördüyseniz:

  • Belli bir planınızı yenilemeniz gerekiyor.

Kahve falında tozlu valiz görmek iyi konumlara geleceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine işaret eder.

Kahve falında ağzı açık valiz görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında valiz aldığını görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında valiz dolusu para görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, sıkıntılarının geçeceğine yorulur.

Kahve falında valizlerle yolculuğa çıkmak cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine yorulur.

Kahve falında eşini valizle görmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında valiz toplamak yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birine valiz vermek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir