AnaSayfa / Genel / Kahve falında açılmış muska görmek

Kahve falında açılmış muska görmek

Kahve falında açılmış muska görmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kırılan kalplerin barışacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açılmış muska gördüyseniz:

  • Size önem veren, yanınızda olmak isteyen, sizinle konuşmak veya sizi hissetmek için çaba gösteren kişiler olabilir.

Kahve falında muskanın açıldığını görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açılmış muska görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş muska görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında siyah muska görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında muska yazdırmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muska taktığını görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında elinde muska görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında yatakta muska görmek daha fazla kazanç elde edeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir