AnaSayfa / Genel / Kahve falında muska taktığını görmek

Kahve falında muska taktığını görmek

Kahve falında muska taktığını görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, dertlerinden kurtulacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına alamet eder.

Kahve falında muska taktığını gördüyseniz:

  • Aşırı sorumluluk almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında muska taktığını görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muska çıkarmak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz muska görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, varlıklı kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah muska görmek övgü dolu sözler işiteceğine, sosyal konumunun değişeceğine inanılır.

Kahve falında elinde muska görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, çirkin amellere işarettir.

Kahve falında elimde muska görmek önemli işler yapacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında evde muska aramak lüks şekilde yaşayacağına, alkış alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muskayı toprağa gömmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir