AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş muska görmek

Kahve falında gümüş muska görmek

Kahve falında gümüş muska görmek mal ve para kazanılacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, malların artacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş muska gördüyseniz:

  • Sizi rahatlatacak aktivitelerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında gümüş muska görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah muska görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine delalet eder.

Kahve falında elimde muska görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuna muska takmak büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, imkânsızı başaracağına delalettir.

Kahve falında yastık içinde muska görmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında boynunda muska görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suya muska atmak mutluluk ve huzur elde edeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında muska takmak topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir