AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde muska görmek

Kahve falında elinde muska görmek

Kahve falında elinde muska görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, gönlündeki gibi sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde muska gördüyseniz:

  • İletişim ağınızdan faydalanabilir, sosyalleşebilir veya hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında elinde muska görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde muska görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında muskayı açmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına alamet eder.

Kahve falında evde muska bulmak çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, çalıştığına değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muska bulduğunu görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında muskanın açıldığını görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yerde muska bulmak gönül gözünün açılacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde muska bulduğunu görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir