AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerle tartışmak

Kahve falında askerle tartışmak

Kahve falında askerle tartışmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerle tartışmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya ailenizle bir araya gelmeniz durumunda zor seçimlerinizde yardımı dokunabilecek bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında askerle tartışmak bunalacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesiyle tartışmak başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine delalettir.

Kahve falında bir adamla tartışmak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sözlü tartışmak maddi olarak çok rahat edeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkekle tartışmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine işaret eder.

Kahve falında telefonda biriyle tartışmak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında akrabalarla tartışmak muradınıza ereceğinize, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kayınvalideyle tartışmak sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir