AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli biriyle tartışmak

Kahve falında sürekli biriyle tartışmak

Kahve falında sürekli biriyle tartışmak nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında sürekli biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz mükemmel seviyede olabilir.

Kahve falında sürekli tartışmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli biriyle tartışmak hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında hamile kadınla tartışmak kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında dostunla tartışmak zafer elde edeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla tartışmak çok hayırlı şeylere, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş babayla tartışmak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın biriyle tartışmak yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkekle tartışmak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir