AnaSayfa / Genel / Kahve falında gövdesiz baş görmek

Kahve falında gövdesiz baş görmek

Kahve falında gövdesiz baş görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, mallarının eksileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında gövdesiz baş gördüyseniz:

  • İletişim kurmak ya da romantizm bazı uzun vadeli sözler verilmesine neden olabilir.

Kahve falında başın gövdeden ayrıldığını görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Kahve falında gövdesinden ayrılmış baş görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında gövdeden ayrılmış baş görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında gövdesiz baş görmek gözyaşı döküleceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında kalın gövdeli ağaç görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına delalettir.

Kahve falında bir gövde et görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında kalın ağaç gövdesi görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında yılan gövdesi görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir