AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan gövdesi görmek

Kahve falında yılan gövdesi görmek

Kahve falında yılan gövdesi görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan gövdesi gördüyseniz:

  • Bazı tanıdıklarınız önemsediğiniz hedeflerinizden birisini gerçekleştirmenize yardım edebilirler.

Kahve falında yılan gövdesi görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gövdesi olmayan yılan görmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın gövdesini görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç gövdesine sarılmak haksızlığa uğrayacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük ağaç gövdesi görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağacın gövdesini görmek cebinin para göreceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işaret eder.

Kahve falında kalın gövdeli ağaç görmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında bir gövde et görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir