AnaSayfa / Genel / Kahve falında başın gövdeden ayrıldığını görmek

Kahve falında başın gövdeden ayrıldığını görmek

Kahve falında başın gövdeden ayrıldığını görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında başın gövdeden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Tuhaf teklif, öneri veya davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında başın gövdeden ayrıldığını görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, aradaki buzların eritileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gövdesiz baş görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gövdeden ayrılmış baş görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gövdesinden ayrılmış baş görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine alamet eder.

Kahve falında ağaç gövdesi görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında insan gövdesi görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük ağaç gövdesi görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan gövdesi görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir