AnaSayfa / Genel / Kahve falında gövdesinden ayrılmış baş görmek

Kahve falında gövdesinden ayrılmış baş görmek

Kahve falında gövdesinden ayrılmış baş görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, rızık elde edeceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, adını kirleteceğine yorulur.

Kahve falında gövdesinden ayrılmış baş gördüyseniz:

  • Ortada kalmamak için, başkalarının sorunlarına dahil olmamamnızda fayda var.

Kahve falında gövdesinden ayrılmış baş görmek sevinç ve sürura, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gövdeden ayrılmış baş görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gövdesiz baş görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında başın gövdeden ayrıldığını görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına delalet eder.

Kahve falında yılan gövdesi görmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına delalet eder.

Kahve falında kalın ağaç gövdesi görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacın gövdesini görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç gövdesi görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir