AnaSayfa / Genel / Kahve falında gövdeden ayrılmış baş görmek

Kahve falında gövdeden ayrılmış baş görmek

Kahve falında gövdeden ayrılmış baş görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gövdeden ayrılmış baş gördüyseniz:

  • Bazı konularda zayıflıklarınızın arttığını gözlemleyebileceğiniz bir aylık sürece giriyorsunuz.

Kahve falında gövdeden ayrılmış baş görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gövdesinden ayrılmış baş görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına delalettir.

Kahve falında gövdesiz baş görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında başın gövdeden ayrıldığını görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük gövdeli ağaç görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalın gövdeli ağaç görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine inanılır.

Kahve falında insan gövdesi görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın gövdesini görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir