AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın gövdesini görmek

Kahve falında ağacın gövdesini görmek

Kahve falında ağacın gövdesini görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, mal ve varlık sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağacın gövdesini gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da sevgiliniz size karşı çok ilgisiz davranabilir, onda yaratacağınız gerilim aranızın iyice açılmasına sebeb olabilir.

Kahve falında kalın gövdeli ağaç görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağacın gövdesini görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında kalın ağaç gövdesi görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında ağaç gövdesi görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında büyük gövdeli ağaç görmek başarıya giden yolların açık olacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına inanılır.

Kahve falında ağaç gövdesine sarılmak işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında büyük ağaç gövdesi görmek ticaretin büyüyeceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında bir gövde et görmek daha isabetli kararlar alacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir