Kahve falında yılanın gövdesini görmek

Kahve falında yılanın gövdesini görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, önündeki engelleri aşamayacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın gövdesini gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı zorlamanız durumunda, aynı anda pek çok şeyi bir arada yapabilirsiniz.

Kahve falında gövdesi olmayan yılan görmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, şifa ve ilaç bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın gövdesini görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan gövdesi görmek bereketli yağmurlara, işlerinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında ağaç gövdesine sarılmak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına delalet eder.

Kahve falında büyük ağaç gövdesi görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, işinde çok ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında büyük gövdeli ağaç görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başın gövdeden ayrıldığını görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kalın gövdeli ağaç görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir