AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs görümceyi görmek

Kahve falında küs görümceyi görmek

Kahve falında küs görümceyi görmek yanlış işlere girileceğine, sıkıntıların biteceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında küs görümceyi gördüyseniz:

  • Risk içeren girişimleriniz veya hareketleriniz nedeniyle kendinizi ya da pozisyonunuzu savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında küs görümceyi görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında görümceye sarılmak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görümcesiyle kavga etmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işarettir.

Kahve falında görümce ve kaynana görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işaret eder.

Kahve falında görümceni hamile görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında görümceyle tartışmak fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında görümcesini gelinlikle görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya alamet etmektedir.

Kahve falında görümceyle barışmak yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, konforunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir