AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük adayı görmek

Kahve falında büyük adayı görmek

Kahve falında büyük adayı görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, kindar olacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük adayı gördüyseniz:

  • Farklı fikirlerin çatışması, dar görüşlü düşünceler ya da akla düşebilecek kötü fikirler veya kötü düşünen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında büyük adayı görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük adaya gitmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına yorulur.

Kahve falında kayınvalide adayı görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına inanılır.

Kahve falında adaya gitmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında belediye başkan adayı olmak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine işarettir.

Kahve falında başbakan adayı görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizden adaya çıkmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemiyle adaya gitmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir