AnaSayfa / Genel / Kahve falında görülen kişiyle karşılaşmak

Kahve falında görülen kişiyle karşılaşmak

Kahve falında görülen kişiyle karşılaşmak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, makamının tehlikeye gireceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında görülen kişiyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda uzun zamandır yapmayı beklediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz ya da meydana gelen yenilikler hoşunuza gidebilir.

Kahve falında görülen kişiyle karşılaşmak endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında gördüğün kişiyle karşılaşmak destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle karşılaşmak deneyim kazanacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle karşılaşmak makam edineceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine yorulur.

Kahve falında eski arkadaşla karşılaşmak faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında hamile biriyle karşılaşmak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine rivayet eder.

Kahve falında aslanla karşılaşmak daha fazla gelir sahibi olacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir arkadaşla karşılaşmak üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, onun kıymetini her daim bileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir