AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyle karşılaşmak

Kahve falında sevdiği kişiyle karşılaşmak

Kahve falında sevdiği kişiyle karşılaşmak yeni bir yol tutulacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda meydana gelen değişiklikler sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle karşılaşmak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle karşılaşmak sorunların günden güne daha da artacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görülen kişiyle karşılaşmak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine yorulur.

Kahve falında gördüğün kişiyle karşılaşmak yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle karşılaşmak iyilik görüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin biriyle karşılaşmak iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin insanla karşılaşmak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yolda karşılaşmak aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir