AnaSayfa / Genel / Kahve falında görülen ağlamak

Kahve falında görülen ağlamak

Kahve falında görülen ağlamak daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, fakirlikten kurtulmaya, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, bereketin ve verimin olacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görülen ağlamak gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren veya kafa karıştıran konularda duygularınızı ifade edebilirsiniz.

Kahve falında babayı görüp ağlamak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan görüp ağlamak sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze görüp ağlamak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş babasını görüp ağlamak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişiyi görüp ağlamak evi yoksa ev alacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik görüp ağlamak aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında anneyi görüp ağlamak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında asker görüp ağlamak bir sebeple yataklara düşeceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir