AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker görüp ağlamak

Kahve falında asker görüp ağlamak

Kahve falında asker görüp ağlamak anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında asker görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işleri sizin için daha da zor hale getirmeden sorumluluklarınızı yerine getirin.

Kahve falında asker görüp ağlamak büyük başarılar kazanacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında ölen birini görüp ağlamak mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşini görüp ağlamak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine delalettir.

Kahve falında anneyi görüp ağlamak mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına yorulur.

Kahve falında babanın öldüğünü görüp ağlamak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişiyi görüp ağlamak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir