AnaSayfa / Genel / Kahve falında görücü usulü evlenmek

Kahve falında görücü usulü evlenmek

Kahve falında görücü usulü evlenmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında görücü usulü evlenmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız sizi bazı konularda engellemek isteyebilir.

Kahve falında görücü usulü evlendiğini görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına yorulur.

Kahve falında görücü usulüyle evlenmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında görücü usulü evlenmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görücüye gitmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelen görücüyü istememek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendine görücü geldiğini görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında görücü geleceğini görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kardeşine görücü geldiğini görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir