AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşine görücü geldiğini görmek

Kahve falında kardeşine görücü geldiğini görmek

Kahve falında kardeşine görücü geldiğini görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, zor zamanlar geçireceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşine görücü geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda sunumlar yapmadan veya fikirlerinizi açıklamadan önce iyi hazırlanmanız gerekiyor.

Kahve falında kardeşine görücü geldiğini görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendine görücü geldiğini görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına görücü geldiğini görmek stresten uzaklaşacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine inanılır.

Kahve falında evli kadına görücü gelmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görücülerin geldiğini görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, çaresizleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğe görücü gelmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine yorulur.

Kahve falında görücü gelmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve görücü geldiğini görmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir