AnaSayfa / Genel / Kahve falında görücüye gitmek

Kahve falında görücüye gitmek

Kahve falında görücüye gitmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, hafifleyeceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında görücüye gitmek gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizi sonraya bırakmayın.

Kahve falında birine görücü gitmek sıkıntıların sona ereceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında görücü gitmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, tövbe etmeye inanılır.

Kahve falında görücüye gitmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıza görücü gitmek malında azalmaya, zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalettir.

Kahve falında görücü usulü evlendiğini görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve görücü geldiğini görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğe görücü gelmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine görücü geldiğini görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir