AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine görücü geldiğini görmek

Kahve falında kendine görücü geldiğini görmek

Kahve falında kendine görücü geldiğini görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, işlerinin kötüleşeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendine görücü geldiğini gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor sözler verebilirsiniz.

Kahve falında kendine görücü geldiğini görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında kardeşine görücü geldiğini görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalet eder.

Kahve falında görücü geldiğini görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğe görücü gelmek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında başkasına görücü geldiğini görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşına görücü geldiğini görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında görücülerin geldiğini görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında evli birine görücü geldiğini görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir