AnaSayfa / Genel / Kahve falında görücü geldiğini görmek

Kahve falında görücü geldiğini görmek

Kahve falında görücü geldiğini görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına, daima secde ve şükür edeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine delalet eder.

Kahve falında görücü geldiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edilebilirsiniz.

Kahve falında kardeşine görücü geldiğini görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine rivayet eder.

Kahve falında görücü geldiğini görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında birine görücü geldiğini görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalet eder.

Kahve falında kendine görücü geldiğini görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli kadına görücü gelmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına görücü geldiğini görmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına görücü geldiğini görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli birine görücü geldiğini görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir