AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına görücü geldiğini görmek

Kahve falında başkasına görücü geldiğini görmek

Kahve falında başkasına görücü geldiğini görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına görücü geldiğini gördüyseniz:

  • İyi bir dinlenmeden sonra son derece sakinleştiğinizi göreceksiniz.

Kahve falında kendine görücü geldiğini görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, iyi halinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli kadına görücü gelmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında eve görücü geldiğini görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında birine görücü geldiğini görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına işarettir.

Kahve falında başkasına görücü geldiğini görmek art niyetli kişilere uyacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında görücü gelmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli birine görücü geldiğini görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, yol kat edeceğine delalet eder.

Kahve falında görücülerin geldiğini görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir