AnaSayfa / Genel / Kahve falında gönüllü askere gitmek

Kahve falında gönüllü askere gitmek

Kahve falında gönüllü askere gitmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, sıkıntısının biteceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında gönüllü askere gitmek gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerlere ziyaret gerçekleştirmeniz yeni fırsatların yolunu açabilir.

Kahve falında gönüllü askere gitmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gönül almak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına delalettir.

Kahve falında gönülsüz evlenmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, durgunlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askere gidene ağlamak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında asker ziyaretine gitmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında birinin askere gideceğini öğrenmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında tekrar tekrar askere gitmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında askere gidildiğini görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir