AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere gidildiğini görmek

Kahve falında askere gidildiğini görmek

Kahve falında askere gidildiğini görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askere gidildiğini gördüyseniz:

  • Evrakların imzalanması ya da işaretlerin ortaya çıkması zaman alsa da, beklemeye değebilir.

Kahve falında askere gidecek birini görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeniden askere gideceğini görmek destek göreceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına tabir olunur.

Kahve falında askere giden birine para vermek borçların kısa sürede ödeneceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında gönüllü askere gitmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin askere gideceğini görmek kişinin şifaya kavuşacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askere giden bayan görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işaret eder.

Kahve falında tekrardan askere gitmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askere geri gitmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir