AnaSayfa / Genel / Kahve falında gönülsüz evlenmek

Kahve falında gönülsüz evlenmek

Kahve falında gönülsüz evlenmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, hayırlı terfiler alınacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gönülsüz evlenmek gördüyseniz:

  • Başkalarının engellemeleri veya olumsuz etkileri nedeniyle yavaşlamamalısınız.

Kahve falında gönülsüz evlenmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında gönül almak kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gönüllü askere gitmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli bir adamla evlenmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, insanlara küsüleceğine işaret eder.

Kahve falında evlendiği kişiyi görmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekrar aynı kişiyle evlenmek rızkın çoğalacağına, küs kimselerin barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişman kadınla evlenmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı birisiyle evlenmek sevindirici haberler alınacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir