AnaSayfa / Genel / Kahve falında gönül almak

Kahve falında gönül almak

Kahve falında gönül almak kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, alım gücünde yükselme olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, malını ve canını riske edeceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına işarettir.

Kahve falında gönül almak gördüyseniz:

  • Başarmak veya ortaya çıkartmak istediğiniz konularda, sonuçlandırmak istediğiniz işlerde rahatsızlık yaratan ne varsa ortadan kaldırmanın bir yolunu bulabilirsiniz.

Kahve falında gönülsüz evlenmek işinde itibar edineceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işaret eder.

Kahve falında gönül almak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına rivayet eder.

Kahve falında gönüllü askere gitmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir