AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömüleceği yeri görmek

Kahve falında gömüleceği yeri görmek

Kahve falında gömüleceği yeri görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında gömüleceği yeri gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde, dış görünüşünüzde değişiklikler yaparken veya ikili ilişkilerinizde aşırılıklardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında gömüleceği yeri görmek düze çıkacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında mezara gömüleceğini görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her yerin yıkıldığını görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine işaret eder.

Kahve falında yere un sermek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, başarılarının katlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yer görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına delalettir.

Kahve falında eşya yeri değiştirmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına işarettir.

Kahve falında gideceğin yere varamamak yaptığı işten çıkarılacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına yorulur.

Kahve falında yabancı kadının avret yerini görmek stresli bir ortama gireceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir