AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yerin yıkıldığını görmek

Kahve falında her yerin yıkıldığını görmek

Kahve falında her yerin yıkıldığını görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında her yerin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Kendinizi toparlamalısınız.

Kahve falında her yerin yıkıldığını görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında her yeri yıkılmış görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her şeyin yıkıldığını görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında her tarafın yıkıldığını görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her yerinin kanadığını görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında her yerin buz olduğunu görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında her yerin deniz olduğunu görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında her yeri su bastığını görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir