AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yer görmek

Kahve falında siyah yer görmek

Kahve falında siyah yer görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kendi işinin sahibi olacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah yer gördüyseniz:

  • Sizi götürdükleri yerlere isteyip, istemediğinizi bile bile bilmeden gitmeniz, aktivitelere yapacak başka şey yok diye iştirak etmeniz olasıdır.

Kahve falında siyah zeytin yerken görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yerleri siyah görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, işlerinin çok iyi gideceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah yer görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, sorunların günden güne azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her yeri siyah görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına yorulur.

Kahve falında yere basmadan yürümek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı yere gitmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir yere ulaşmaya çalışmak ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yer bezi görmek hane içine ay doğacağına, çok zengin olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir