AnaSayfa / Genel / Kahve falında gideceğin yere varamamak

Kahve falında gideceğin yere varamamak

Kahve falında gideceğin yere varamamak yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, kişinin daha çok kazanacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, huzurlu hissedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gideceğin yere varamamak gördüyseniz:

  • Öfkelenmeden bazı kişileri geri çevirmenin yolunu bulabilirsiniz.

Kahve falında gideceğin yere varamamak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine inanılır.

Kahve falında bir yere varamamak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilin varken başkasına aşık olmak mutlu zamanlar geçireceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eve varamamak elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilin varken eski sevgilini görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet eder.

Kahve falında aynı yere gitmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, kişinin adeta gençleşeceğine delalet eder.

Kahve falında güzel bir yere gitmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ıssız bir yere gitmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir