AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolapta dondurma görmek

Kahve falında dolapta dondurma görmek

Kahve falında dolapta dondurma görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dolapta dondurma gördüyseniz:

  • Uzun vadeli projelerinizde veya hedeflerinizde detaylar ortaya çıkmaya başlıyor.

Kahve falında dolapta dondurma görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında dondurma dolabı görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birine dondurma almak malını ve canını emniyete alacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında acı dondurma yemek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine inanılır.

Kahve falında dondurma yaptığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fıstıklı dondurma yemek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında dondurma taşımak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vanilyalı dondurma yemek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, kırgınların barışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir