Kahve falında gömlek pantolon görmek

Kahve falında gömlek pantolon görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, güzel günler görüleceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gömlek pantolon gördüyseniz:

  • Bir karar vermeniz gerekiyor, ya mesafe koyup uzaklaşacaksınız ya da pes edip, daha diplomatik davranacaksınız.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine delalet eder.

Kahve falında pantolon ve gömlek görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında pantolon gömlek almak kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah gömlek ve pantolon giymek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına delalettir.

Kahve falında gömlek pantolon görmek zorlukları aşacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon gömlek görmek kısmetin ve talihin açılacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına tabir olunur.

Kahve falında kot pantolon aldığını görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir