AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon ve gömlek görmek

Kahve falında pantolon ve gömlek görmek

Kahve falında pantolon ve gömlek görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kendisini iyi hissedeceğine, tatsızlık olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, rızkın çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında pantolon ve gömlek gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya işleri sonlandırmak isteyebilir ya da tamamlanması gereken iş veya konuları sonuçlandırabilirsiniz.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon ve gömlek görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gömlek pantolon görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında pantolon gömlek görmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine inanılır.

Kahve falında pantolon gömlek almak kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına işaret eder.

Kahve falında siyah gömlek ve pantolon giymek kötü yollara gireceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına yorulur.

Kahve falında pantolon askısı görmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir