AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon gömlek görmek

Kahve falında pantolon gömlek görmek

Kahve falında pantolon gömlek görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına inanılır.

Kahve falında pantolon gömlek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kalben biliyorsanız amaçlarınızdan uzaklaşmamalısınız.

Kahve falında gömlek pantolon görmek kötü noktalara geleceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah gömlek ve pantolon giymek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına yorulur.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon ve gömlek görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında pantolon gömlek görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon gömlek almak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker pantolonu giymek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir