AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek kravat görmek

Kahve falında gömlek kravat görmek

Kahve falında gömlek kravat görmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında gömlek kravat gördüyseniz:

  • Belli işleriniz, planlarınız, ilişkileriniz ya da iş birliklerinizle ilgili gizli şüphe ya da endişeler duyuyor olabilirsiniz.

Kahve falında gömlek kravat almak kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine işaret eder.

Kahve falında kravat gömlek görmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gömlek kravat görmek ettiği zararları telafi edeceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gömlek ve kravat görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kravat hediye almak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine kravat vermek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor kravat takmak aradığı kişiyi bulacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına kravat takmak içinin rahat edeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir